Szűrés

A(z) Schneider Electric kulcsszót tartalmazó cikkek

Védd meg a digitális eszközeidet otthon is!

2014. április 24. -

Emlékszel még azokra az időkre, amikor a legmodernebb otthoni technológiák védelme érdekében csak annyit kellett tenned, hogy csatlakoztattad a PC-det egy túlfeszültségvédőhöz? Azóta már minden bizonnyal a legkülönbözőbb menő kiegészítőkkel bővítetted ki elektronikai eszköztáradat. De ugye nem felejtettél el gondoskodni a védelmükről?

Tovább

A Schneider Electric új IP-kamerái extrém körülmények között is helytállnak

2013. szeptember 12. -

A Schneider Electric bemutatta két új Pelco IP-kameracsaládját, a Sarix Enhanced Range with SureVision 2.0-t és a Sarix Professional Range-et. A vállalat IP-portfólióját bővítő új kamerák bármilyen megvilágításhoz, alkalmazási területhez és környezethez megfelelnek, így túlmutatnak a piacon jelenleg elérhető megoldásokon.

Tovább

Integrált adatközponti megoldást kínál a Schneider Electric és az Intel

2013. szeptember 11. -

A Schneider Electric, az energiamenedzsment nemzetközi szakértője bemutatta az első adatközponti infrastruktúra menedzsment (DCIM) szoftver megoldást, amely hardvereszközök nélkül teszi lehetővé a szerverek elérését. A StruxureWare Data Center Operation új szoftver modulja az Intel Virtual Gateway technológiára épülve nyújt szervermenedzsment és igény szerinti üzemeltetési lehetőséget a teljes élettartam alatt.

Tovább